Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

SEDINTE DE COORDONARE


Echipa ExtraOrdinary pune un accent deosebit de important pe sedintele de coordonare cu parintii. Aceste sedinte constau in intalnirea periodica dintre echipa de terapeuti, parinti si alte persoane importante care intra in contact direct cu copilul.


Initial aceste sedinte au loc o data la doua saptamani, ca mai apoi in functie de evolutia copilului sa poata fi realizate mai rar (maximum o data pe luna). In aceste sedinte sunt discutate toate aspectele importante din programele de terapie ale copilului, dar si diferitele dificultati cu care parintii se confrunta acasa, pe strada, la cumparaturi, la gradinita.


Fiecare program este discutat din perspectiva evolutiei sale pana in momentul respectiv si a transformarii ulterioare. Se vor aduce in discutie dificultatile si modalitatile de schimbare si/sau imbunatatire a tehnicilor aplicate pentru aparitia rezultatelor dorite.


Un alt aspect deosebit de important in cadrul sedintelor il constituie ghidarea parintilor in procesul de aplicare a principiilor comportamentale acasa sau in diferitele medii cu care copilul ia contact.


Sedintele de coordonare reprezinta un moment esential in care echipa, formata din coordonator, terapeuti, logoped, parinti si persoanele importante din viata copilului discuta si gasesc solutii pentru o evolutie armonioasa, in concordanta cu abilitatile copilului.

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Multumim ca ne-ai contactat. Vom reveni cu un raspuns in cel mai scurt time posibil. Echipa ExtraOrdinary Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible. ExtraOrdinary Team