Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

POVESTEA NOASTRA: TOTUL A INCEPUT CU MAXIMILIAN

Dupa ce a fost diagnosticat cu TSA la varsta de 2 ani in Dubai de catre Dr. Shola Faniran (Pediatru specializat in dezvoltare comportamentala) la clinica "The Children's Medical Hospital", Maximilian a avut oportunitatea sa beneficieze de un program intensiv de terapie atat in Romania, cat si in Dubai.

Pe baza unui program IT numit ACE, trecand printr-o evaluare specifica (pentru autism și tulburari comportamentale), impreuna cu terapeutul si fondatorul nostru Alex Stefan si BCBA-ul Melissa Smith, i s-a creat un program personalizat de terapie sub care este urmarit in momentul de fata.

In tot acest timp, parintii lui Maximilian (fondatorii ExtraOrdinary  Ioana si Lionel) l-au expus la o diversitate de terapii, cum ar fi Terapia Ocupationala, Terapia Senzoriala, Hipoterapia si Logopedia (fondatorea si terapeuta ExtraOrdinary Alina Capusan fiind indrumatoarea lui in programul de dezvoltare a limbajului).

S-A NASCUT O IDEE!


Din pacate, în România, serviciile specializate pentru copiii diagnosticati cu TSA si alte intarzieri in dezvoltare nu au ajuns inca la nivelul altor tari. Dupa experienta lui Maximilian in Dubai, Echipa ExtraOrdinary a inteles ca se poate mai mult!

Cu ajutorul tehnologiei si programelor IT, imbinate cu terapii care nu sunt accesibile momentan in Romania dorim sa maximizam sansele copiilor de recuperare.

DE CE ExtraOrdinary?


Studiile şi experienţa organizaţiilor de profil internaţionale (Ivar Lovaas, UCLA) arată că intervenţiile specializate şi integrarea socială cresc cu până la 47% şansele copiilor cu intarzieri in dezvoltare de a dobândi abilităţi pentru o viaţă independentă.

NOI VREM MAI MULT!

DESCHIDEREA CENTRULUI ExtraOrdinary 1 MAI, 2018


Misiunea noastra este ca la Centrul ExtraOrdinary copiii sa aiba sanse maxime de recuperare pentru creşterea autonomiei personale si tranziţiei cat mai normale către viaţa de adult. Dorim sa ne unim fortele cu cat mai multi parteneri in sprijinul realizarii mai multor obiective, cum ar fi Camera Senzoriala si implementarea pentru prima oara in Romania a Programului ACE (aplicatie IT personalizata pentru dezvoltarea programelor ABA).

PRIMUL NOSTRU EVENIMENT

16 IUNIE, 2018


Organizat in scopul constinetizarii autismului & pentru incurajarea adultilor sa inteleaga nevoile copiilor nostri extraordinari! Prin activitati diverse am reusit sa adunam fonduri care ne vor ajuta sa ne putea atinge obiectivele si misiunea. Nu in ultimul rand, am facut sport si ne-am distrat!

EXTINDEREA CENTRULUI CU NOI CAMERE DE TERAPIE + CAMERA KINETO-SENZORIAL, NOIEMBRIE'18


INCEPAND CU LUNA NOIEMBRIE AM IANUGARAT 4 NOI CAMERE DE TERAPIE IN NOUA ARIPA A CENTRULUI AFLATE LA PARTER. CAMERA KINETO SENZORIALA A FOST INAUGURATA PE DATA DE 5 NOIEMBRIE.

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Multumim ca ne-ai contactat. Vom reveni cu un raspuns in cel mai scurt time posibil. Echipa ExtraOrdinary Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible. ExtraOrdinary Team