Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

FONDATORII EXTRAORDINARY

ALINA CAPUSAN

DIRECTOR EXECUTIV

Pentru mine acest domeniu este plin de satisfactii! Imaginati-va că lucrati cu un copil timp de cateva saptamani pentru a-l determina să spună cuvântul "BUNA" si in timp el ajunge la un punct în care vorbeste fara intrerupere. Te face sa simti că ai câștigat la loterie!

In anumite profesii nu reușesti întotdeauna să "vezi" rezultate imediate, dar ca logoped, cand lucrezi cu un copil zi de zi descoperi cu adevărat consecințele efortului tau. Nu numai ca el invata sa se exprime, dar interacțiunile familiei se îmbunătățesc si nivelurile de stres se diminuează.

ALEX STEFAN

COORDONATOR PROGRAME DE TERAPIE

Am ales acest domeniu deoarece este un mediu care combină psihologia, consilierea, munca socială, educația și managementul organizațional într-unul singur. Lucrez cu unele dintre cele mai adorabile, inteligente, creative, curioase, interesante și diverse grupuri de copii pe care ti le poti imagina. Tulburarile de dezvoltare afectează fiecare copil în mod diferit; iar cu cât lucrez cu mai mulți copii cu atat imi dezvolt capabilitatea de a intelege numeroasele aspecte ale autismului. Cea mai mare motivatie a mea este sa pot ajuta si transforma un copil anxios, care tipa si nu se poate exprima pe deplin, într-un copil fericit, care își poate comunica dorințele și nevoile; este extraordinar sa poti sa-i inveți abilități pe care sa le poata folosi pentru tot restul vieții. Ce fac eu ca terapeut nu influențează numai viața unui copil, ci si familia si intraga lui comunitate.

IOANA POSTELNICU

REPREZENTANT PR & MARKETING

Dupa ce am vorbit cu multi profesioniști din domeniu, am citat si am studiat ce inseamna cu adevarat tulburarile infantile de dezvoltare, am realizat că sunt multe lucruri pentru care trebuie avem mari sperante; că terapiile de intervenție timpurie, condițiile educaționale adecvate, multa iubire și sprijin ajuta un copil cu TSA să evolueze. Fiind mama unui baietel diagnosticat cu spectru de autism de la varsta de 2 ani, am văzut ce rezultate poate da un program de terapie bine dezvoltat si nu am vrut decât să înființez un centru unde să ajut copiii aflati in aceeasi situatie.

Din pacate in tara noastra nu multa lume intelege ce este AUTISMUL si multi copii sunt judecati fara a li se da o sansa. In aceiasi ordine de idei, suntem intarziati in ceea ce priveste nivelul educational al terapeutilor si sustinerii acestora, pentru ca ei sa fie la curent cu ultimele metode de terapie recunoscute la nivel mondial. De aceea, doresc sa implementez in Romania cele mai actuale terapii si programe adecvate pentru recuperarea copiilor, pentru ca ei sa poata duce o viata autonoma si plina de impliniri.

LIONEL NAZZAL

REPREZENTANT INTERNATIONAL

Fiul meu, Maximilian, mi-a schimbat filisofia asupra vietii in feluri pe care nici nu le pot exprima. Nimic nu-mi creeaza mai multă bucurie decât să văd fericirea din ochii lui si maniera in care el invata in fiecare zi sa se exprime si sa descopere "lumea. Încerc intodeauna să ma focusez pe aspectele constructive, să sarbatoresc micile victorii pe care le avem cu Max si progresele acestuia.

Doresc sa inspir aceasta mentalitate tuturor taticilor ai caror copii sufera de autism sau alte intarzieri. Există cu mare certitudine provocări, dar există de asemenea o multitudine de lucuri pozitive pentru care trebuie sa luptam.

Din pacate in Romania acest domeniu a ramas deficitar si, de aceea, scopul nostru este sa aducem in aceasta tara programe, terapii si profesionalisti experimentati care sa ne ajute sa educam comunitatea.

IONUT CLIP

REPREZENTANT LEGAL

De fiecare dată când luptătorii profesioniști își întâlnesc oponenții în ring, trebuie să se concentreze pe punctele lor forte - de la duritatea fizică și psihică până la forța psihologică și emoțională. E vorba de a fi un războinic!

In acest fel vad si eu lupta copiilor cu autism!

Eu am fost foarte sensibilizat de aceasta cauza si fiind de profesie avocat vreau sa aduc la cunostinta aceasta tulburare de neurodezvoltare pentru a putea ajuta cat mai multi copii in lupta lor si a le da sansa la un viitor mai bun.