Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

LA NIVEL MONDIAL 15% DINTRE COPIII INTRE VARSTA DE 2 & 7 ANI SUNT DIAGNOSTICATI CU INTARZIERI IN DEZVOLTARE!


Cele mai recente studii indică faptul că aproximativ 1 din fiecare 68 de copii & 1 din 45 de baieti este diagnosticat anual (Organizatia Autism Speaks, 2018). Autismul a cunoscut cea mai rapida crestere printre dizabilitatile de dezvoltare si este acum mai frecventa decat sindromul Down, diabetul infantil si cancerul juvenil combinat.


În mod semnificativ, majoritatea copiilor cu intarzieri in dezvoltare si autism necesită terapie specializata care poate fi gasita la centrul ExtraOrdinary. Fiecare familie are nevoie de sprijin viabil și de îndrumarea experților si din acest motiv ne dorim sa ajutam si sa maximalizam potentialul copiilor care se confruntă cu provocări unice.

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Multumim ca ne-ai contactat. Vom reveni cu un raspuns in cel mai scurt time posibil. Echipa ExtraOrdinary Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible. ExtraOrdinary Team